Keystone logo
Tây Ban Nha

Nghiên cứu MBA trong Tây Ban Nha 2023

Thay đổi tiền tệ

Chi phí sinh hoạt cơ bản hàng tháng

 • Thuê trong căn hộ chung

  417
 • Chia sẻ các tiện ích

  41
 • Đăng ký Internet

  36
 • Vận tải địa phương

  40

Chi phí lối sống mẫu

 • Combo đồ ăn nhanh

  8
 • Vé xem phim

  8
 • Bia địa phương

  3

Về Tây Ban Nha

Tây Ban Nha, nằm trên Địa Trung Hải ở bán đảo Iberia, là một trong những điểm du lịch nổi tiếng nhất châu Âu 's. Lịch sử phong phú và văn hóa sôi động của Tây Ban Nha là những thứ của huyền thoại. Tuy nhiên, nó không chỉ là một nơi để du khách dành thời gian xem đấu bò và đi dạo trên bãi biển. Tây Ban Nha cũng là nhà lãnh đạo trong việc phát triển năng lượng tái tạo và cung cấp một nền văn hóa và lối sống có tính quốc tế đó là sự ghen tị của nhiều nước châu Âu. Các nước 's hệ thống giáo dục cũng là đón nhận, và những người đang chuẩn bị để nghiên cứu kinh doanh sẽ tìm thấy nhiều cơ hội cho sinh viên quốc tế tại các thành phố lớn của Tây Ban Nha.

Học ở Tây Ban Nha

Độ kinh doanh cấp cao học tiếng Tây Ban Nha được thiết kế cho những người gần đây đã tốt nghiệp đào tạo kinh doanh hoặc những người đã làm việc trong thế giới kinh doanh trong một thời gian và đang tìm kiếm các cơ hội thăng tiến nghề nghiệp. Một năm học được chia thành hai học kỳ. Chạy đầu tiên từ tháng qua tháng hai và chạy thứ hai từ tháng Hai đến tháng Sáu. Mỗi trường đại học sẽ thay đổi trong lịch trình cụ thể của nó, nhưng hầu hết gắn bó với lịch trình cơ bản này. Tây Ban Nha sử dụng một hệ thống các trường đại học công lập, cho phép sinh viên quốc tế để nhận được các mức học phí thấp cùng của sinh viên Tây Ban Nha. Đối với đào tạo trình độ sau đại học, chi phí sẽ phụ thuộc vào số tín chỉ của chương trình. Chi phí là giữa 960 và 1.800 EUR tùy thuộc vào số lượng của các khoản tín dụng, và điều này được thiết lập bởi chính phủ. Học sinh có thể truy cập để chăm sóc sức khỏe miễn phí khi theo học tại Tây Ban Nha, đó là một lợi ích của việc lựa chọn đất nước này cho các nghiên cứu MBA.Chiều dài của một chương trình MBA ở Tây Ban Nha sẽ thay đổi tùy thuộc vào lịch học sinh 's. Sinh viên có thể học toàn thời gian có thể hoàn thành chương trình trong một năm, nhưng những người khác, những người cần đến không gian hiện các nghiên cứu của họ để làm việc hay thưởng thức văn hóa của Tây Ban Nha có thể mất hai hoặc nhiều năm để hoàn thành chương trình MBA của họ. Bất kể, một khi mức độ hoàn thành, một văn bằng MBA của Tây Ban Nha là một tài sản tuyệt vời cho những ai muốn làm việc trong kinh doanh trên toàn thế giới và các nước châu Âu Tây Ban Nha nói. Mức độ này sẽ mở ra cánh cửa để quản lý và lãnh đạo cấp độ vị trí trên. Nó cũng là một mức độ có giá trị đối với các doanh nhân đang tìm kiếm một cạnh khi họ phát triển kinh doanh của mình. Sau khi tốt nghiệp, sinh viên thường được xem xét cho chương trình khuyến mãi và tăng lương, và những người hiện không làm việc, bạn sẽ thấy triển vọng công việc tốt hơn vì đào tạo thêm của mình.

Visa Requirements

For students outside of the EU/EEA or Switzerland who wish to take part in a student exchange, carry out research or training or work as an unpaid intern or volunteer in Spain for more than three months.

Bạn cần loại Visa nào?

Tên thị thực

Student Visa (Type D)

Giá cả và tiền tệ

EUR 160

The prices for a student visa to Spain are around EUR 160. The visa application fee is subject to change at any time.

Ai có thể nộp đơn xin thị thực?

Citizens from the EU/EEA or Switzerland do not require a student visa regardless of the length of their stay in Spain. EU/EEA/Swiss students don’t need a visa to live in Spain, but will have to register with the local authorities and get a residence certificate.

Citizens of all other countries require a student visa if they plan to stay and study for more than 90 days in Spain. This visa is granted to those students who have already been accepted for admission by a recognized educational institute in Spain.

Bạn có thể thực hiện ứng dụng ở đâu?

Spanish consulate or embassy

You can apply for a study visa at the Spanish consulate or embassy in your home country.

Trang mạng:http://www.exteriores.gob.es/Portal/en/ServiciosAlCiudadano/Paginas/EmbajadasConsulados.aspx

Làm thế nào để làm cho các ứng dụng?

Before you can apply for a study visa you have to find a course or program with an officially recognized institution in Spain. You will then need to get official confirmation from the organization outlining that you have been accepted on the course or program, in the form of a certificate or letter of acceptance. Once you have this, you can contact the Spanish embassy or consulate in your home country and apply for a student visa.

Exactly what is required may vary from consulate to consulate but in general, you’ll need to show your passport, as well as the following:

 • details of the study, training, or research that you’ll be doing in Spain, including the hours of study per week (20 at least);
 • proof that you have medical insurance;
 • a medical certificate confirming that you don’t have any diseases that would require you to be quarantined;
 • proof that you have the funds to support you for the duration of your stay in Spain (eg. scholarship details, a Spanish bank showing sufficient funds, or letter from parents/guardians assuming full financial responsibility);
 • information about where you’ll be living;
 • a criminal record certificate issued in the last five years by the relevant authorities in your home country.

If you are staying in Spain for more than six months to study, you must apply for a student residence permit within 30 days of entering Spain. You apply for it at your local Foreigners Office (Oficina de Extranjeros) or a police station. The card is valid for a year and you can renew it every year for five years as long as you are continuing with your studies.

Khi nào bạn nên nộp đơn?

You’ll need to apply for your visa between two and three months before you intend to travel to Spain to allow time to process your application.

Generally, a student visa in Spain is granted for the entire duration of the course of study. You can renew your student visa to further extend your studies or take up a new course of study in Spain. Do not attempt to submit your student visa application more than four months in advance or less than 7 weeks before the departure date, else the application will not be accepted.

If your studies in Spain are for more than six months, you must apply for a student residence permit that lasts one year. The student residence permit has to be renewed every year.

Thời gian xử lý

Cơ hội làm việc

The Spanish residence permit entitles you to work either part-time or in a temporary position, so long as you’re not using the money you earn to support yourself while you’re in Spain. You are allowed to work up to 20 hours a week while you are studying, as long as it doesn’t interfere with your studies. The company that employs you will need to get a work permit for you from the Foreigner’s Office. Your employment contract cannot exceed the duration of the study visa.

If you’ll be undertaking an internship as part of your course for which your residence permit was granted, you don’t need a work permit.

Giờ mỗi tuần

20

Tại sao bạn cần loại thị thực này?

Here are some of the reasons why a student visa to Spain may be denied:

 • Past or current criminal actions
 • Insufficient explanation for the purpose and circumstances of the planned stay
 • Insufficient means of subsistence
 • Invalid travel insurance
 • Lacking to present a proof of accommodation
 • Unfavorable Schengen visa situation - Failing to previously respect Schengen Visa limitations (i.e. Overstay in the Schengen Area, failing to follow the presented travel itinerary – by skipping to stay mostly in the main country of destination in the Schengen Area, and so on).