Keystone logo
Đức

Nghiên cứu MBA trong Đức 2023

Thay đổi tiền tệ

Chi phí sinh hoạt cơ bản hàng tháng

 • Thuê trong căn hộ chung

  532
 • Chia sẻ các tiện ích

  81
 • Đăng ký Internet

  35
 • Vận tải địa phương

  70

Chi phí lối sống mẫu

 • Combo đồ ăn nhanh

  8
 • Vé xem phim

  12
 • Bia địa phương

  4

Về Đức

Đức là nơi có hơn 80 triệu người, làm cho nó một trong những quốc gia đông dân nhất trong Liên minh châu Âu. Nó là một nhà lãnh đạo lịch sử, một thành phố văn hóa quan trọng, và một với một ảnh hưởng kinh tế mạnh mẽ vào khu vực. Đối với những người muốn nghiên cứu ở Đức, nghiên cứu kinh doanh là một trong những tùy chọn đã chọn phổ biến nhất. Sinh viên quốc tế thường được chào đón ở đây, quá. Ở đâu để học kinh doanh ở Đức? Đối với những sinh viên muốn theo đuổi một mức độ kinh doanh tại Đức, một loạt các trường có sẵn. Trường kinh doanh cung cấp các chương trình đó cũng giống như những người được tìm thấy trong các nước châu Âu khác. Loại gì của Bằng kinh doanh là có sẵn? Học sinh nhập nghiên cứu kinh doanh ở Đức như là một đại học và làm việc để đạt được mức độ 's cử nhân của họ. Nhiều học sinh đi vào chương trình dạy nghề hơn là tiến độ của họ. Tuy nhiên, một MBA có sẵn. Quá trình này có xu hướng mất từ ​​hai đến bốn năm.Các ứng viên cho nghiên cứu có xu hướng bắt đầu vào tháng Bảy năm trước. Chi phí đăng ký vào trường kinh doanh ở Đức khác với một học kế tiếp. Các chi phí có xu hướng để có thể cạnh tranh với các trường khác ở châu Âu. Hầu hết các sinh viên sẽ được ghi danh vào trường 9-10 tháng trong năm. Kinh doanh gì Bằng Tùy chọn đang có sẵn cho sinh viên quốc tế? Sinh viên quốc tế có thể ghi danh vào bất kỳ của các trường kinh doanh, đang chờ phê duyệt ứng dụng của họ bằng các trường đại học. Khu vực tập trung vào kinh doanh bao gồm quản lý, nghiên cứu quốc tế, kinh tế, và luật kinh doanh, mặc dù các tùy chọn khác nhau có sẵn là tốt. Sinh viên quốc tế sẽ cần phải áp dụng cho các trường học như là một bước đầu tiên. Sau đó, nhà trường sẽ giúp các sinh viên quốc tế để có được những giấy tờ cần thiết để được về mặt pháp lý cho phép trong nước. Quá trình này có thể mất vài tháng, đó là lý do tại sao ứng dụng sớm được khuyến khích.Một đất nước rộng lớn và ngày càng tăng những gì xảy ra sau khi Tốt nghiệp Học sinh Quốc tế Đức? Là. Là một cường quốc thế giới và khu vực kinh tế và tài chính quan trọng trong Liên minh châu Âu, nó là rất tốt cho các sinh viên tốt nghiệp từ các trường MBA tại Đức để tìm kiếm việc làm ở đó. Cạnh tranh để có trình độ tốt, sinh viên thành công tốt nghiệp từ các trường Đức 's có xu hướng cao. Đối với những người muốn đăng ký như là một sinh viên quốc tế, các cơ hội ở đây là rất nhiều và thường cũng có giá trị đầu tư cho những người có đam mê về Đức.

Học ở Đức

Visa Requirements

 1. Language Course Visa (Visa for Language Learning) – the perfect option for those that want to learn the German language in Germany.
 2. Student Applicant Visa (Visum Zur Studienbewerbung) – if you want to study in Germany, but are still trying to find the right program or you still haven’t got the confirmation letter from your University.
 3. Student Visa (Visum Zu Studienzwecken) – if you have already been accepted to a German university.

Bạn cần loại Visa nào?

Tên thị thực

Language Course Visa; Student Applicant Visa; Student Visa

Giá cả và tiền tệ

EUR 60

You should expect to pay €60 (~US$74) for your student visa to Germany.

Ai có thể nộp đơn xin thị thực?

For citizens from the EU or from Iceland, Norway, Switzerland, or Liechtenstein, it is only necessary to have an identity card to enter Germany. It is not necessary to have a visa.

Citizens from Australia, Israel, Japan, Canada, New Zealand, South Korea, and the USA can apply for their visa even after they arrived in Germany.

For citizens from other countries, it is necessary to apply for a visa before coming to Germany.

If staying less than 90 days in Germany, there are even more regulations. Citizens from certain countries can enter Germany for this time without a visa. These are Venezuela, Vatican City, Uruguay, Singapore, Seychelles, Paraguay, Panama, Nicaragua, Mexico, Mauritius, Malaysia, Macau, Croatia, Guatemala, El Salvador, Costa Rica, Chile, Brunei, Brazil, Bolivia, Bermuda, Barbados, Bahamas, and Argentina.

Visit the website of the German Federal Foreign Office for the latest visa requirements for all countries: https://www.auswaertiges-amt.de/en/einreiseundaufenthalt/visabestimmungen-node

Bạn có thể thực hiện ứng dụng ở đâu?

German embassy or consulate

You’ll need to apply for a visa from the German embassy or consulate in your home country.

Trang mạng:

Làm thế nào để làm cho các ứng dụng?

First, you need to schedule an appointment for a visa interview. On the day of the interview, you should offer your visa application documents.

The documents you typically need are:

 • Completed application form
 • Valid passport
 • Two photographs
 • Letter showing you’ve been accepted by a German university
 • Transcript of academic record
 • Certificate of German language proficiency or proof that you intend on attending a language course in Germany (if studying in German)
 • Proof that you have sufficient funds to support yourself while living in Germany (€8,700 per year, which is roughly ~US$9,390)
 • Certificate showing you’ve purchased health insurance
 • Declaration of the authenticity of documents submitted

Dependent on the embassy, you may also need to show proof that you don’t have a criminal record.

Everyone needs to register with the local registration authorities (Einwohnermeldeamt) in the first week of arriving in Germany. You’ll need to take your passport/national ID (and visa if appropriate), proof of your address in Germany (eg. a rental agreement from your landlord) and possibly the registration certificate from your course. You’ll be given a confirmation of registration.

Khi nào bạn nên nộp đơn?

Examination of the visa application usually takes about 6 to 8 weeks for a language course. However, if the language course is longer than three months, the time taken for processing the application can extend up to 8 to 10 weeks. And during peak travel season, applications can be sent under the waiting period. Thus, students requiring a student visa for Germany should submit their applications well ahead of time before the commencement of the course. You should apply as soon as possible, and at least three months before your move to the country.

Study visas are valid only for the length of the course or program. The resident permits are usually issued for a year but may be extended.

Thời gian xử lý

8 Weeks

Cơ hội làm việc

Citizens of EU/EEA countries and Switzerland can work freely in Germany but for no more than 20 hours a week during term time.

EU/EEA/Swiss citizens (now including Croats as of July 2015) are permitted to work up to 120 full or 240 half days a year (including voluntary work) without permits. You can work more hours if employed by the university as a student or graduate assistant; for other types of employment you will need permission from the Agentur für Arbeit (Federal Employment Agency) and the Aliens' Authority to exceed the 120/240 limit. Studienkolleg and language students need permission from these authorities in order to take on any work. Students can’t be freelancers or self-employed.

Giờ mỗi tuần

20

Tại sao bạn cần loại thị thực này?

These are the main reasons why your visa application for a German student visa may be rejected:

 • Poor financial status
 • Poor academic profile
 • Lack of preparation for your interview
 • Insufficient language level (German or English)
 • Inconsistency with your choice of study program