Keystone logo
Úc

Nghiên cứu MBA trong Úc 2023

Thay đổi tiền tệ

Chi phí sinh hoạt cơ bản hàng tháng

 • Thuê trong căn hộ chung

  725
 • Chia sẻ các tiện ích

  47
 • Đăng ký Internet

  53
 • Vận tải địa phương

  104

Chi phí lối sống mẫu

 • Combo đồ ăn nhanh

  9
 • Vé xem phim

  14
 • Bia địa phương

  5

Về Úc

Các chương trình kinh doanh tại Úc được tìm thấy trong nước 's nhiều trường đại học và cao đẳng, các trường đại học với là vị trí tốt nhất để có một bằng thạc sĩ kinh doanh. Những trường này thường được đặt dọc theo các bờ biển ở các khu vực đô thị nhiều nước 's. Những người đang tìm để nghiên cứu kinh doanh tại Úc sẽ tìm thấy nó một đất nước chào đón sinh viên quốc tế. Hầu hết các trường cao đẳng và đại học được sử dụng để có sinh viên quốc tế và có các chương trình để giúp họ thích nghi với các trường học và văn hóa của đất nước. Năm học Úc chạy từ tháng đến tháng Mười và được chia thành hai học kỳ. Học sinh phải có khả năng để chứng minh trình độ tiếng Anh để được chấp nhận vào một trong những chương trình cấp bằng, như tất cả các lớp học trong những chương trình được giảng dạy bằng tiếng Anh. Chi phí cho một MBA sẽ khác nhau tùy thuộc vào các trường cao đẳng hoặc đại học được lựa chọn.Học sinh nên có kế hoạch tham dự ít nhất hai học kỳ toàn thời gian để đạt được một mức độ MBA, nhưng nghiên cứu nhiều hơn có thể cần thiết cho chuyên môn hoặc hoặc các môn học nhất định. Một MBA là lý tưởng cho những người đang tìm kiếm các vị trí quản lý cấp cao. Thỏa thuận này cũng sinh cho sự thăng tiến nghề nghiệp và thu nhập cao hơn trong các lĩnh vực kinh doanh. Bởi vì hệ thống giáo dục Úc 's được biết đến trên toàn thế giới về chất lượng, sinh viên tốt nghiệp với một mức độ kinh doanh từ một trường đại học của Úc sẽ được chấp nhận vào các vị trí kinh doanh quốc tế. Sau khi tốt nghiệp, sinh viên được nhận bằng Thạc sĩ Quản trị Kinh doanh bằng tại Úc có thể hội đủ điều kiện cho các thành viên ở nhiều cơ quan chuyên môn trong nước Úc và New Zealand. Tốt nghiệp không được bảo đảm chấp nhận, nhưng nó là một phần của các yêu cầu để được chấp nhận.

Học ở Úc

Úc là một quốc gia nằm xa về phía nam ở Nam bán cầu. Quốc gia đa văn hóa này được biết đến với sự tinh tế của nó cũng như vùng hẻo lánh chắc chắn của mình. Nó cũng có một hệ thống giáo dục đẳng cấp thế giới và, là một nước nói tiếng Anh, đã trở nên rất phổ biến với sinh viên quốc tế tìm kiếm đào tạo kinh doanh tiên tiến. Hầu hết dân số của Úc đã định cư trên vùng ven biển phía nam và phía đông. Nền kinh tế thịnh vượng Úc 's đã cho nó thu nhập lớn thứ năm trên đầu người trên thế giới. Hôm nay, các ngành công nghiệp chủ yếu của nó được tìm thấy chủ yếu trong các nguồn tài nguyên thiên nhiên của nó. Du lịch cũng là một phần quan trọng của "Land Down Under " và nền kinh tế phát triển mạnh của nó.

Visa Requirements

For all programs of study, you will need to apply for a subclass 500 student visa.

The Special Category visa (subclass 444) is for New Zealand nationals who wish to study in Australia.

Bạn cần loại Visa nào?

Tên thị thực

Student Visa

Giá cả và tiền tệ

AUD 560

The current fees in order to apply for a student visa are set to $560 AUD (~400 €). The price is always the same no matter the length of your studies. Please note that this price may vary depending on the location where you apply for your Student Visa (Australia or onshore).

Ai có thể nộp đơn xin thị thực?

Anyone enrolling as an international student on a course lasting four months or more in Australia will need a student visa. In order to apply for an Australian student visa, you must have an unconditional offer of place at a university, have accepted that place in writing and paid the required tuition fee deposit. The program you choose must be between 12 and 52 weeks in order to be eligible for a student visa.

Bạn có thể thực hiện ứng dụng ở đâu?

Online system

This subclass 500 visa must be applied for using the online system.

Trang mạng:https://www.homeaffairs.gov.au/

Làm thế nào để làm cho các ứng dụng?

Before applying for a visa, you will need to obtain a Confirmation of Enrolment (COE) or a Letter of Offer confirming that you have been accepted into a course registered under the Commonwealth Register of Institutions of Courses (CRICOS).

When completing your online visa application form, you will need to provide evidence that you meet:

 1. Financial requirements - the amount you need to prove you have for living costs (separate from tuition and travel) is set at AU$19,830 (~US$15,170) for a year. Alternatively, you can show evidence that your spouse or parents are willing to support you and that they earn at least AU$60,000 (~US$45,850) a year.
 2. English proficiency requirement - If you’re not from an English-speaking country (and haven’t completed at least five years’ study in an English-speaking country) you’ll need to prove you can speak English to the required level with IELTS, TOEFL iBT, Pearson Test of English (PTE) Academic, or Cambridge Advanced English (CAE).
 3. Health requirement - Some students may be asked to take a medical and/or a radiological check-up to show they are in good health (this applies, for example, to those who intend to train as a doctor, dentist or nurse). Except those from Belgium or Norway, all students are obliged to purchase Overseas Student Health Cover (OSHC).
 4. Character requirements - Australian student visa requirements stipulate that you must be of good character to enter Australia. This includes a criminal record check.

Typically, students must submit the following:

 • Completed Australian student visa application form (157A)
 • Paid visa application fee – currently AU$550 (~US$420 in most cases
 • Copy of passport biodata page (some students may be asked to physically provide their passport)
 • Certificate of Enrolment or Letter of Offer
 • Evidence of sufficient funds
 • Evidence of health insurance cover
 • English proficiency test results
 • Criminal record check results
 • Four recent passport-sized photographs

After you have assembled and scanned your supporting documents, you’ll need to create an account and apply with the online ‘ImmiAccount’ application system: https://www.border.gov.au/immiaccount.

Khi nào bạn nên nộp đơn?

You can only make an application for an Australian student visa after you have received a Confirmation of Enrolment (CoE) from your chosen university.

Most visa applications take four weeks to process. The student visa duration depends on the program you choose. If you study in Australia for a course that is longer than 10 months and finishes at the end of an Australian academic year (usually mid-December) your visa will usually be valid until 15 March the following year. If your course is longer than 10 months and finishes in January to October, your visa will usually be valid for two months following the completion of your course.

You can renew your Student Visa as many times as you want, as long as you are enrolled in a course approved by CRICOS.

You can enter Australia on your student visa up to 90 days before your course starts. Within seven days of arrival, you must inform your education provider of your resident address, and also inform them within seven days if you change address.

Thời gian xử lý

4 Weeks

Cơ hội làm việc

While on a student visa, you may work up to 40 hours per fortnight during term time, and full-time in the holidays. Work that is a formal, registered part of your course is not included in the limit. If you’re studying a master’s by research or a Ph.D. you do not have any work restrictions.

Giờ mỗi tuần

20

Tại sao bạn cần loại thị thực này?

Your student visa application may be rejected, among other things, if you provide incorrect or incomplete documents, or if you do not meet the necessary financial, character, or health requirements.